Saneeraustyöt ammatti­taidolla - Hangosta Espooseen asti

Teemme myös korjaus­raken­tamista lattiasta kattoon.

Olemme mielel­lämme mukana remon­toinnissa alusta asti joilloin asiakas pääsee hyödyn­tämään osaami­semme parhaiten. On kohteesi sitten vanha omakoti­talo tai vaikka vesi­vahingon kokenut keittiö, voit luottaa siihen että me hoi­damme remontin laaduk­kaasti.

Pientalo­sanee­raukset

Suoritamme kaikki sanee­raus ja korjaus­rakentamis­kohteet vuosien tuomalla ammatti­taidolla. ole rohkeasti yhtey­dessä vaikka kyseessä olisi laajempikin urakka.

Vesivahingot

Onko kodissasi tapahtunut vesi­vahinko? Meiltä saat täysi­valtaisen palvelun vesi­vahingon sattuessa, oli kyse sitten pienestä tai isommasta vahingosta.

Huoneistore­montit

Kun kotisi vaatii korjaus tai muutos­töitä, ole yhteydessä meihin.

Kylpyhuone­remontit

Kaipaako kotisi kylpyhuone uutta ilmettä? Tai haluatko muokata kotiisi unelmiesi kotikylpylän? Olemme toteut­taneet myöskin useita uima-altaita, joten meiltä löytyy kokemus vaati­vaankin makuun!

Saunaremontit

Uusi sauna mielessä? Vanha alkaa olemaan jo parhaat päivänsä nähnyt ja uudelle olisi tarvetta. Anna ammatti­laisen hoitaa projekti aina suunnit­telusta toteutukseen!

Keittiöremontit

Keittiö on kodin sydän ja toimiva keittiö on sekä käytän­nöllinen että kaunis. Kun haluat uudistaa keittiösi ilmeen ja vaikka pistää kaapin­paikat uusiksi, ole yhtey­dessä meihin!

Yhteystiedot