Yrkesmässigt utförda saneringsarbeten - från Hangö till Esbo

Vi utför byggnadsreparationsarbeten från golv till tak.

Vi deltar gärna i renoveringen ända från början så att kunden kan dra största möjliga nytta av vår expertis. Vare sig ditt objekt är ett gammalt egnahemshus eller ett vattenskadat kök, kan du lita på att vi utför en renovering av hög kvalitet.

Småhussaneringar

Vi genomför alla sanerings- och reparationsbyggarbeten med en yrkeskunskap som kommer med många år av erfarenhet. Tveka inte att ta kontakt även om det gäller en större entrepenad.

Vattenskador

Har ditt hem råkat ut för en vattenskada? Vi erbjuder ett täckande servicekoncept vid vattenskador, oavsett deras storlek.

Lägenhetsrenoveringar

Kontakta oss när ditt hem behöver repareras eller byggas om.

Badrumsrenoveringar

Behöver ditt badrum förnyas? Eller vill du skapa dina drömmars hemmaspa? Vi har också byggt ett flertal simbassänger, så med vår erfarenhet kan vi utföra även mycket avancerade projekt!

Basturenoveringar

Funderar du på en ny bastu? Den gamla bastun har kanske sett sina bästa dagar och nu är det dags för en ny. Låt proffsen sköta projektet, ända från planering till slutförande!

Köksrenoveringar

Köket är hemmets hjärta och ett välfungerande kök är både praktiskt och vackert. Kontakta oss när du vill förnya ditt kök och t.ex. ändra skåpordningen.

Kontaktuppgifter